ryhmäaikataulut

Viikottaisia harjoituksia ohjaavat ammattivalmentajat Markku Luttinen, Minna Tanttu ja Mira Aho. Lisäksi seura kutsuu vierailevia valmentajia kuukausittain.

Viikkoryhmät – KEVÄT 2021

Kausi alkaa poikkeusaikataulun mukaisesti

HUOM! Kausi alkaa ma 11.1.2021 poikkeusaikataulun mukaisesti.

Poikkeusaikataulu noudattelee normaaliaikataulua mahdollisimman paljon niiltä osin, kun ryhmät pysyvät riittävän pieninä. Suurten ryhmien  osalta on voimassa toistaiseksi poikkeuksellisia ryhmiä ja aikoja verrattuna nomaaliaikatauluun.

DanceLinen tanssijoille tiedotetaan ajankohtaisista poikkeuksellisista harjoitteluajoista sähköpostitse ja Facebook -ryhmässä.

Alkeiskurssilla ei tarvitse vielä omaa paria tai kilpatanssivarusteita. Tule tutustumaan kilpatanssiin ja ilmoittaudu Lasten ja junnujen alkeiskurssille www.danceactions.fi

Normaaliaikataulu

Voimassa heti kun koronatilanne sallii.

Ryhmien ammattivalmentajat/tanssinopettajat

Ma, ke ja pe: Minna Tanttu tai Markku Luttinen

Ti: Mira Aho

Ilmoittaudu perjantain Tanssijan lihaskunto ja syvävenyttely sekä tiistain Tanssijan fysiikkatreeni -tunneille www.dancections.fi

practiCe NIGHT

Practice Night on ohjattu kilpailunomainen harjoitus. Vuoroviikoin vakiot ja lattarit. Tanssitaan kaikkia viittä tanssia vaihtelevin teemoin – yhdessä, kahdessa tai useammassa erässä.

Tanssivuosi 2021

Vierailevia valmentajia salilla käy 2 kertaa kuukaudessa.

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa