ryhmäaikataulut

Viikottaisia harjoituksia ohjaavat ammattivalmentajat Markku Luttinen, Minna Tanttu ja Mira Aho. Lisäksi seura kutsuu vierailevia valmentajia kuukausittain.

Viikkoryhmät – SYKSY 2021

Tervetuloa mukaan alkeiskurssille!

Kilpatanssin alkeiskurssilla tutustutaan vakio- ja latinalaistansseihin. Alkeiskurssilla ei tarvitse vielä omaa paria tai kilpatanssivarusteita. Tule tutustumaan kilpatanssiin ja anna tanssin viedä sinut mukanaan! Ilmainen kokeilukerta.

Lasten ja junnujen alkeiskurssille voivat osallistua yli 6-vuotiaat. Aikuisten alkeiskurssille voivat tulla myös 16-18 vuotiaat nuoret.

Miran lasten ja junnujen alkeiskurssi tiistaisin klo 18.30-19.15, mukaan mahtuu vielä. Kurssimaksu 165 € / syyskausi. Lasten alkeiskurssille ilmoittautuminen   www.danceactions.fi. 

Aikuisten alkeisryhmä maanantaisin klo 19.30-20.30. Kurssi alkaa 6.9. Kurssimaksu 145 € / syyskausi. Ilmoittautuminen paikan päällä. 

 

 

Alkeiskurssit pidetään tanssisalillamme Viinikankatu 45, 2. krs. Pihassa on ilmainen parkkipaikka ja Nysse-pysäkki on lähellä.

 

Ilmainen lastenhoito tanssisalilla aikuisten alkeiskurssin aikana. Lisätiedot lastenhoidosta suoraan hoitajalta puh. 040 505 1273 / Sanna

Aikataulu ryhmät syksy 2021

DanceLinen tanssijoille tiedotetaan ajankohtaisista harjoitteluasioista sähköpostitse ja Facebook -ryhmässä.

 

Ryhmien ammattivalmentajat/tanssinopettajat

Ma, ke ja pe: Minna Tanttu tai Markku Luttinen

Ti: Mira Aho

Ilmoittaudu perjantain Tanssijan lihaskunto ja syvävenyttely sekä tiistain Tanssijan fysiikkatreeni -tunneille www.dancections.fi

practiCe NIGHT

Practice Night on ohjattu kilpailunomainen harjoitus. Vuoroviikoin vakiot ja lattarit. Tanssitaan kaikkia viittä tanssia vaihtelevin teemoin – yhdessä, kahdessa tai useammassa erässä.

Tanssivuosi 2021

Vierailevia valmentajia salilla käy 2 kertaa kuukaudessa.

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa