parinhaku

DanceLinessa tanssii mahtavia tanssijoita, joilta puuttuu toistaiseksi pari. Tutustu tanssijoihin alla ja ota yhteyttä!

paria etsivät tanssijat

Moi!
Oon tällänen 14 -vuotias tyttö Tampereelta. Nimeni on Jasmin ja olen harrastanut tanssia noin 3 vuotta. Tykkään tanssimisesta ja musiikki on minulla veressä. Ainut pulma on, että sopivaa paria ei oo vielä löytynyt. Tanssin E-luokassa. Aloitin tanssin 2019 syksyllä ja tanssiminen on kyllä ollut juttuni. Voisiko se olla myös sinun? Tanssiminen on kivaa ja se tuo hyvää mieltä.

Etsin itselleni E-luokkaan kilpatanssiparia mielellään Tampereen alueelta. Olen 44-vuotias, 174cm ilman kenkiä. Kisakokemusta ei vielä ole, mutta tavoitteena olisi päästä myös kisaparketille.
Laita yv, jos kiinnostuit tai ilmianna joku potentiaalinen ehdokas
Sanna Mäenpää

Hei!

Etsin paria sen2 luokkaan. Olen seurannut parketin reunalta lajia pitkälti yli kymmenen vuotta, joten laji on minulle hyvin tuttu ja rakas.  Palo päästä päästä itse tanssimaan ja kehittymään on kova, ja toivon nyt löytäväni parin, jonka kanssa treenata tavoitteellisesti. Pituuteni on 159 cm ilman kenkiä. Kisakokemusta ei ole,  mutta harrastanut pari-kolme vuotta ilman omaa paria, ottanut  yksityistunteja sekä vakioihin (Arto Pajunen) että lattareihin (Hannu Korhonen ja Jari Laatta). ja tähtäimessäni olivat kevään 2021 ProAm -kisat, mutta treenaaminen jatkuu niiden peruuntumisesta huolimatta. Minna ja Markku tuntevat minut monen vuoden ajalta, joten heiltä voi kysyä lisätietoja ja/tai laittaa minulle viestiä 040-1474828 Elina

Ihanalle Mikko-pojalle 🕺etsinnässä tanssia rakastava tyttö 💃 pariksi kilpatanssiin! Mikko on tanssikoulussamme Tampereella monipuolisesti eri tanssilajeja harrastava, lahjakas 2011 syntynyt poika. Pituus n. 150 cm. Hän treenaa kilpatanssia tällä hetkellä kahdesti viikossa, lisäksi muita tanssilajeja. Jos tiedät jonkun mahdollisesti sopivan tytön, niin olethan yhteydessä Minnaan, Markkuun tai Miraan.

Lasten ja nuorten kilpatanssiryhmässä paria etsii kaksi tyttöä. Lisätietoja Miralta. Saara ja Sofia

Ota yhteyttä suoraan tanssijaan tai valmentajiin minna.tanttu (at) danceactions.fi tai markku.luttinen (at) danceactions.fi tai mira.aho (at) danceactions.fi (lapset)

(Sivu päivitetty viimeksi 19.5.2021)

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa