parinhaku

DanceLinessa tanssii mahtavia tanssijoita, joilta puuttuu toistaiseksi pari. Tutustu tanssijoihin alla ja ota yhteyttä!

paria etsivät tanssijat

Ota yhteyttä suoraan tanssijaan tai valmentajiin minna.tanttu (at) danceactions.fi tai markku.luttinen (at) danceactions.fi tai mira.aho (at) danceactions.fi (lapset)

(Sivu päivitetty viimeksi 18.2.2021)

Etsin itselleni E-luokkaan kilpatanssiparia mielellään Tampereen alueelta. Olen 44-vuotias, 174cm ilman kenkiä. Kisakokemusta ei vielä ole, mutta tavoitteena olisi päästä myös kisaparketille.
Laita yv, jos kiinnostuit tai ilmianna joku potentiaalinen ehdokas
Sanna Mäenpää

Moi!
Oon tällänen 14 -vuotias tyttö Tampereelta. Nimeni on Jasmin ja olen harrastanut tanssia noin 3 vuotta. Tykkään tanssimisesta ja musiikki on minulla veressä. Ainut pulma on, että sopivaa paria ei oo vielä löytynyt. Tanssin E-luokassa. Aloitin tanssin 2019 syksyllä ja tanssiminen on kyllä ollut juttuni. Voisiko se olla myös sinun? Tanssiminen on kivaa ja se tuo hyvää mieltä.

Ihanalle Mikko-pojalle 🕺etsinnässä tanssia rakastava tyttö 💃 pariksi kilpatanssiin! Mikko on tanssikoulussamme Tampereella monipuolisesti eri tanssilajeja harrastava, lahjakas 2011 syntynyt poika. Pituus n. 135. Hän treenaa kilpatanssia tällä hetkellä kahdesti viikossa, lisäksi muita tanssilajeja. Jos tiedät jonkun mahdollisesti sopivan tytön, niin olethan yhteydessä Minnaan, Markkuun tai Miraan.

Lasten ja nuorten kilpatanssiryhmässä paria etsii kaksi tyttöä. Lisätietoja Miralta.

Saara ja Sofia

 

Hei!
Haen paria 10-tanssiin tai vain latinalaistansseihin. Olen 17-vuotias (Nuoriso A) ja 164 cm pitkä. Asun Tampereella. Jos olet valmis treenaamaan sekä kilpailemaan tavoitteellisesti, olethan minuun tai valmentajiini yhteydessä.
Searching a partner for a 10 Dance or Latin only. I am 17 years old (youth A class) and my height is 164 cm. I live in Tampere, Finland. If you are ready to practice and compete hard, please contact.
yhteystiedot:
Aada Nurmi 0400919434
Markku Luttinen 0405804941
Minna Tanttu 0405804942
Aada Nurmi

Ota yhteyttä suoraan tanssijaan tai valmentajiin minna.tanttu (at) danceactions.fi tai markku.luttinen (at) danceactions.fi tai mira.aho (at) danceactions.fi (lapset)

(Sivu päivitetty viimeksi 9.2.2021)

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa