parinhaku

DanceLinessa tanssii mahtavia tanssijoita, joilta puuttuu toistaiseksi pari. Tutustu tanssijoihin alla ja ota yhteyttä!

paria etsivät tanssijat

Nea on 11-vuotias ja etsii paria jun1 D-luokkaan.  Nea on tanssinut useita vuosia.  Hän on innokas sekä motivoitunut treenaaja. Lisätietoja Mira -valmentajalta (yhteystiedot alla).

Hei!

Etsin paria sen2 luokkaan. Olen seurannut parketin reunalta lajia pitkälti yli kymmenen vuotta, joten laji on minulle hyvin tuttu ja rakas.  Palo päästä päästä itse tanssimaan ja kehittymään on kova, ja toivon nyt löytäväni parin, jonka kanssa treenata tavoitteellisesti. Pituuteni on 159 cm ilman kenkiä. Kisakokemusta ei ole,  mutta harrastanut pari-kolme vuotta ilman omaa paria, ottanut  yksityistunteja sekä vakioihin (Arto Pajunen) että lattareihin (Hannu Korhonen ja Jari Laatta). ja tähtäimessäni olivat kevään 2021 ProAm -kisat, mutta treenaaminen jatkuu niiden peruuntumisesta huolimatta. Minna ja Markku tuntevat minut monen vuoden ajalta, joten heiltä voi kysyä lisätietoja ja/tai laittaa minulle viestiä 040-1474828 Elina

Nora etsii paria E -luokkaan. Hän on juuri täyttänyt 8- vuotta ja tanssinut pari vuotta. Lisätietoja Mira -valmentajalta (yhteystiedot alla).

Moi!
Oon tällänen 14 -vuotias tyttö Tampereelta. Nimeni on Jasmin ja olen harrastanut tanssia noin 3 vuotta. Tykkään tanssimisesta ja musiikki on minulla veressä. Ainut pulma on, että sopivaa paria ei oo vielä löytynyt. Tanssin E-luokassa. Aloitin tanssin 2019 syksyllä ja tanssiminen on kyllä ollut juttuni. Voisiko se olla myös sinun? Tanssiminen on kivaa ja se tuo hyvää mieltä.

Lasten ja nuorten kilpatanssiryhmässä on paria etsiviä tyttöjä. Lisätietoja Miralta.

Ota yhteyttä suoraan tanssijaan tai valmentajiin minna.tanttu (at) danceactions.fi tai markku.luttinen (at) danceactions.fi tai mira.aho (at) danceactions.fi (lapset)

(Sivu päivitetty viimeksi 18.3.2022)

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa