EDUSTUsPARIT

DanceLinessa kilpailee monen ikäisiä pareja lapsista senioreihin, jotkut aktiivisemmin ja toisen harvemmin.

(Sivu päivitetty viimeksi 1.12.2022)

LAPsET ja juonioriT edustusparit

Maksym Soboliev – Karina Ryshkina

Lapsi 1 E

Mikko Pulkkinen & Mirella Mikkonen

Lapsi 2 E

Pietu Pirhonen & Marina Troshkova

Juniori 1 C V&L

Raimond Tikkerberi & Darja Kovalova

Juniori 1 D

Akseli Penttilä & Senja Kiho

Juniori 2 B V&L

nuoriso- ja yleinen edustusparit

Mikke Luttinen & Miina Jauhiainen

Nuoriso A V&L

Tomas Koskinen & Vieno Pirhonen

Nuoriso B V&L

Joa Silventoinen & Eeva Suonio

Nuoriso B V&L

Tuomas Pekkanen & Liisa Suonio

Yleinen B/C V&L

Roope Lintula & Janika Santala

Yleinen B V&L

Arto Pajunen & Aleksandra Skorodskaya

Yleinen A

senioriluokkien edustusparit

Jani Sahramäki & Iina Sahramäki

Seniori 1 D V&L

Pauli Vihtiälä & Susa Vihtiälä

Seniori 1 C V&L

Mikael Uusi-Mäkelä & Terhi Uusi-Mäkelä

Seniori 1 C/B V&L

Panu Pirhonen & Iiris Pirhonen

Seniori 2 C V&L

Antti Keskinen & Eveliina Heikkilä

Seniori 2 B V&L

Juha Nuutinen & Maisa Korppula

Seniori 2 A V&L

Kimmo Ahonen & Päivi Rautio

Seniori 2 A V

Osmo Honkala & Liisa Aaltonen

Seniori 3 E V&L

Riku Koskinen & Marie Koskinen

Seniori 3 D V&L

Jouko Leppälä & Heljä Leppälä

Seniori 4 A V

Pietu ja Marina

Olemme Pietu ja Marina. Tanssimme Juniori1D luokassa.
Kilpailimme toisiamme vastaan edellisten pariemme kanssa lapsiluokissa ja syksyllä 2020 aloimme treenaamaan yhdessä. Käymme ryhmätunneilla sekä yksäreillä ja joka viikko myös vapaaharjoittelemme yhdessä.
Nyt odotamme syksyä ja ensimmäisiä yhteisiä kisojamme.

Marcus ja Linda

Marcus ja Linda ovat aloittaneet  yhdessä  tanssimisen tammikuussa 2020. Tällä tanssiparilla on kummallakin kova *kipinä* tanssiin. He treenaavat tavoitteellisesti 6-10 tuntia yksäreitä viikossa. Nyt odotetaan innolla,  että joko nyt syksyn tullen pääsisivät kisailemaan uudessa kilpasarjassa, kun ei ole kisoja ollut reiluun puoleenvuoteen. Marcus  ja Linda tanssivat C luokassa.

Matias ja Vieno

Olemme tanssineet yhdessä 5 vuotta. Aloitimme yhdessä D-luokassa ja olemme saavuttaneet B-luokan sekä vakioissa että lattareissa. Olimme molemmat harrastaneet kilpatanssia jo vuosia sitä ennen omilla tahoillamme.
Nautimme tanssimisesta ja päätavoitteemme on kehittyä tanssissa entistä paremmaksi.
Lempitanssimme on Samba.

Mikke ja Miina

Meidän yhteinen tanssimatkamme alkoi kesällä 2020 molempien etsiessä uusia pareja, jolloin päätimme alkaa tanssimaan yhdessä. Juna on tullut tutuksi paikaksi kuluneen vuoden aikana, kun välimatkaa meillä on noin 150km. Treenipaikkoina ovat toimineet monet salit pääkaupunkiseudulla sekä Dancelinen omat salit Tampereella. Syksyn ajan ehdimme kerryttää hieman yhteisiä kilometrejä kilpalattioilla juniori 2 -ikäluokassa. Vuoden vaihteessa nousimme nuorisoon ja odotammekin innolla, milloin pääsemme korkkaamaan kilpalattian uudessa ikäluokassa!

 

Treenaajina olemme molemmat todella tunnollisia ja tavoitteellisia. Ei tarvitse montaa päivää ilman harjoituksia mennä ennen kuin jommalta kummalta tulee viesti: ”Mennäänkö jo treenaamaan?”. Vaikka tekniikan hinkkaaminen on (ainakin yleensä) ihan kivaa, niin parasta on ehdottomasti ne hetket, kun saa tanssia täysillä hyvällä fiiliksellä ilman, että tarvitsee huolehtia mistään. Tanssi on parhaimmillaan suuria onnistumisen kokemuksia ja mahtavaa tunnelmaa treenisalilla.

 

Tanssin maailmassa oppii monia elämässä hyödyllisiä taitoja, kuten yhteistyökykyä, kärsivällisyyttä ja rohkeutta olla ainutlaatuinen oma itsensä. Puhumattakaan tanssin tuomista fyysisistä taidoista ja kyvyistä. Lisäksi välimatka on opettanut muun muassa aikataulutusta, sinnikkyyttä ja sitoutumista. Kaiken kaikkiaan tanssi on hämmästyttävän monipuolinen ja inspiroiva laji!

Markus ja Elli

Olemme kaksi tanssi-intoilevaa opiskelijaa Tampereelta. Tanssimme pääasiassa vakioita ja lattareita, mutta heittäydymme innolla muihinkin lajeihin yliopiston musikaaliproduktioissa.

Täysillä tehdään, muttei turhan vakavasti!

Ismo ja Mette

Aloitimme kilpatanssin 2019 ja olemme tanssineet siitä asti parina. Treenaamme yhdessä ainakin pari kertaa viikossa ja odotamme innolla pääsyä kisalattioille, kun korona-pandemia sallii. Tykkäämme eniten tanssia yhdessä vakioista valssia ja lattareista Ismo tykkää eniten jivestä ja Mette rumbasta. 

Olemme molemmat aktiivisia myös muiden harrastusten parissa. Mette suunnistaa ja ratsastaa tanssin lisäksi ja Ismo vikeltää ja ratsastaa. 

Nautimme molemmat onnistumisista ja kehityksen tunteesta, jota tanssi meille antaa. Tanssi on kaunista, kiinnostavaa ja monipuolista urheilua. Tanssista saa myös paljon kavereita ja yhdessä treenaaminen on hauskaa.

Jouko ja Heljä

Olemme elämäntapatanssijoita – jo vuodesta 1978 asti. Olimme toisillemme tuoreita tuttavuuksia,
kun tanssi liimasi meidät yhteen. Vakiotansseista tuli yhteinen juttumme ja suuri intohimomme. Hämäläisen hitaan alun jälkeen kilpailu-ura lähti lentoon, ja nyt 40-vuotisen kilpailu-uran jälkeen yksi pikkuvarasto kotonamme pullistelee pokaaleita: seniorisarjojen suomenmestaruuksia ja pari maailmanmestaruuttakin.

Lahjakkaita olemme sitkeydessä. Jaksamme opetella ja yrittää uudelleen ja kokeilla toisella tavalla.  Jokke rakastaa kilpailemista, kisatunnelmaa ja palkintojenjakojännitystä, Heljä tanssitekniikan hinkkaamista harjoitussalilla.

Tanssi on ihana harrastus! Inspiroivaa opeteltavaa riittää loputtomiin, ja silloin tällöin saa kokea
pilviin nostattavan onnistumisen – yleensä muutaman askeleen mittaisena.  Arjen harmaus unohtuu takuuvarmasti jo ihan normitreeneissä. Suosittelemme tanssiharrastusta ihan kaikille!

Tomas ja Eeva

Me olemme tanssineet yhdessä kuusi vuotta, aloitimme Lapsi 2 -luokasta. Kumpikin on  harrastanut kilpatanssia jo aiemminkin ja muita tansseja jo taaperosta lähtien.

Olemme yhdessä edistyneet kilpatanssin tasolta toiselle, läpi E, D ja C luokkien ja kisaamme nyt Nuoriso B:ssa.

Tällä hetkellä harjoittelemme uusia kuvioita ja odotamme kovasti kisakauden jatkumista.

Antti ja Eevu

Ryhdyimme tanssipariksi keväällä 2014, kun Antin pari muutti pois ja Eevun pari lopetti harrastuksen. Eevu oli suorittanut 2013 joulukuussa katselmuksen, Antin tanssiessa YL C-luokassa. Aloitimme latinalaistansseilla, ja vuonna 2018 siirryimme vakioiden puolelle. Monesti tanssista puhutaan harrasteena, mutta meille tanssi on enemmän tapa elää. Tanssin vapaus, musiikin tulkinta, yhdessä tekeminen ja tsemppaus on SE juttu <3

Pienet onnistumiset, suurista puhumattakaan, tuovat intoa ja motivaatiota. Haluamme kannustaa muita sekä toimia esimerkkeinä myös tanssitaipaleensa alussa oleville sekä niille jotka tällä hetkellä vain haaveilevat tanssimisesta.

Ja monta muuta

Tulossa lisää pariesittelyjä!

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa