EDUSTUsPARIT

DanceLinessa kilpailee monen ikäisiä pareja lapsista senioreihin, jotkut aktiivisemmin ja toiset harvemmin.

(Sivu päivitetty viimeksi 29.1.2024)

LAPsi- ja juonioriluokkien edustusparit

Mikko Pulkkinen & Mirella Mikkonen

Juniori 1 D

Pietu Pirhonen & Nea Vihtiälä

Juniori 2 C V&L

Nikita Narnakov & Emilia Dmitrieva

Juniori 2 C

nuorisoLUOKAN edustusparit

Akseli Penttilä & Senja Kiho

Nuoriso B V&L

YLEISEN LUOKAN edustusparit

Mikke Luttinen & Miina Jauhiainen

Yleinen A V&L

Arto Pajunen & Aleksandra Skorodskaya

Yleinen A

Tomas Koskinen & Vieno Pirhonen

Yleinen B  V&L

senioriluokkien edustusparit

Pauli Vihtiälä & Susa Vihtiälä

Seniori 1 B V&L

Ilari Kosonen & Katri Kosonen

Seniori 1 D

Marko Lampisuo & Tuuli Penttinen Lampisuo

Seniori 2 B V

Kimmo Ahonen & Päivi Rautio

Seniori 2 A V

Juha Nuutinen & Maisa Korpula

Seniori 2 A V&L

Panu Pirhonen & Iiris Pirhonen

Seniori 2 B V&L

Samuel Lackman & Päivi Lackman

Seniori 3 A L

Osmo Honkala & Liisa Aaltonen

Seniori 3 E V&L

Riku Koskinen & Marie Koskinen

Seniori 3 D V&L

Jouko Leppälä & Heljä Leppälä

Seniori 4 A V

Pietu ja Marina

Olemme Pietu ja Marina. Tanssimme Juniori1D luokassa.
Kilpailimme toisiamme vastaan edellisten pariemme kanssa lapsiluokissa ja syksyllä 2020 aloimme treenaamaan yhdessä. Käymme ryhmätunneilla sekä yksäreillä ja joka viikko myös vapaaharjoittelemme yhdessä.
Nyt odotamme syksyä ja ensimmäisiä yhteisiä kisojamme.

Mikke ja Miina

Meidän yhteinen tanssimatkamme alkoi kesällä 2020 molempien etsiessä uusia pareja, jolloin päätimme alkaa tanssimaan yhdessä. Juna on tullut tutuksi paikaksi kuluneen vuoden aikana, kun välimatkaa meillä on noin 150km. Treenipaikkoina ovat toimineet monet salit pääkaupunkiseudulla sekä Dancelinen omat salit Tampereella. Syksyn ajan ehdimme kerryttää hieman yhteisiä kilometrejä kilpalattioilla juniori 2 -ikäluokassa. Vuoden vaihteessa nousimme nuorisoon ja odotammekin innolla, milloin pääsemme korkkaamaan kilpalattian uudessa ikäluokassa!

 

Treenaajina olemme molemmat todella tunnollisia ja tavoitteellisia. Ei tarvitse montaa päivää ilman harjoituksia mennä ennen kuin jommalta kummalta tulee viesti: ”Mennäänkö jo treenaamaan?”. Vaikka tekniikan hinkkaaminen on (ainakin yleensä) ihan kivaa, niin parasta on ehdottomasti ne hetket, kun saa tanssia täysillä hyvällä fiiliksellä ilman, että tarvitsee huolehtia mistään. Tanssi on parhaimmillaan suuria onnistumisen kokemuksia ja mahtavaa tunnelmaa treenisalilla.

 

Tanssin maailmassa oppii monia elämässä hyödyllisiä taitoja, kuten yhteistyökykyä, kärsivällisyyttä ja rohkeutta olla ainutlaatuinen oma itsensä. Puhumattakaan tanssin tuomista fyysisistä taidoista ja kyvyistä. Lisäksi välimatka on opettanut muun muassa aikataulutusta, sinnikkyyttä ja sitoutumista. Kaiken kaikkiaan tanssi on hämmästyttävän monipuolinen ja inspiroiva laji!

Jouko ja Heljä

Olemme elämäntapatanssijoita – jo vuodesta 1978 asti. Olimme toisillemme tuoreita tuttavuuksia,
kun tanssi liimasi meidät yhteen. Vakiotansseista tuli yhteinen juttumme ja suuri intohimomme. Hämäläisen hitaan alun jälkeen kilpailu-ura lähti lentoon, ja nyt 40-vuotisen kilpailu-uran jälkeen yksi pikkuvarasto kotonamme pullistelee pokaaleita: seniorisarjojen suomenmestaruuksia ja pari maailmanmestaruuttakin.

Lahjakkaita olemme sitkeydessä. Jaksamme opetella ja yrittää uudelleen ja kokeilla toisella tavalla.  Jokke rakastaa kilpailemista, kisatunnelmaa ja palkintojenjakojännitystä, Heljä tanssitekniikan hinkkaamista harjoitussalilla.

Tanssi on ihana harrastus! Inspiroivaa opeteltavaa riittää loputtomiin, ja silloin tällöin saa kokea
pilviin nostattavan onnistumisen – yleensä muutaman askeleen mittaisena.  Arjen harmaus unohtuu takuuvarmasti jo ihan normitreeneissä. Suosittelemme tanssiharrastusta ihan kaikille!

Antti ja Eevu

Ryhdyimme tanssipariksi keväällä 2014, kun Antin pari muutti pois ja Eevun pari lopetti harrastuksen. Eevu oli suorittanut 2013 joulukuussa katselmuksen, Antin tanssiessa YL C-luokassa. Aloitimme latinalaistansseilla, ja vuonna 2018 siirryimme vakioiden puolelle. Monesti tanssista puhutaan harrasteena, mutta meille tanssi on enemmän tapa elää. Tanssin vapaus, musiikin tulkinta, yhdessä tekeminen ja tsemppaus on SE juttu <3

Pienet onnistumiset, suurista puhumattakaan, tuovat intoa ja motivaatiota. Haluamme kannustaa muita sekä toimia esimerkkeinä myös tanssitaipaleensa alussa oleville sekä niille jotka tällä hetkellä vain haaveilevat tanssimisesta.

Ja monta muuta

Tulossa lisää pariesittelyjä!

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa