alkeisryhmät uusille tanssijoille

Alkeisryhmätunnit lapsille ja aikuisille starttaavat syyskuussa.  Tule mukaan ja anna tanssin viedä mukanaan!

ryhmät uusille tanssijoille

Tule tutustumaan tanssiurheiluun vasta-alkajien ryhmätunnille. Näissä ryhmissä on helppo aloittaa tavallisilla liikunnallisilla treenivaatteilla. Tule yksin kaverin tai oman puolison kanssa. Tervetuloa tutustumaan ja anna tanssin viedä sinut mukanaan! Ilmainen kokeilukerta.

DanceLinen ryhmätunnilla tutustutaan eri tansseihin kuten cha cha cha, jive, valssi ja tango.  

Alkeisryhmät pidetään tanssisalillamme Viinikankatu 45, 2. krs. Pihassa on ilmainen parkkipaikka ja Nysse-pysäkki on lähellä. 

Jos tanssi vie sinut mukanaan, alkeisryhmissä tanssitaitojen kartumisen jälkeen voi jatkaa tanssiurheiluharrastusta DanceLinen muissa valmennusryhmissä. Lajissa on paljon erilaisia kilpailumahdollisuuksia mutta tanssia voi myös vain omaksi ilokseen, omien tavoitteiden mukaisesti.

LASTEN DANCE MIX

Opi cha cha cha ja monta muuta kivaa tanssia lasten tanssiurheiluryhmässä!

Lasten Dance Mix tanssiryhmässä tanssitaan, nautitaan musiikista ja kavereista sekä opitaan samalla monia hyvinvoinnin ja elämän kannalta hyödyllisiä taitoa.  Tanssiliikuntaharrastus kehittää leikin, rytmin ja tanssin avulla monipuolisesti mm. liikuntataitoja, koordinaatiota, ryhtiä, motoriikkaa ja sosiaalisuutta. Tunneilta saa hyvää mieltä, onnistumisen kokemuksia ja uusia tanssikavereita!

Tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin, harjoitellaan tanssiasentoa ja opitaan tanssiurheilun tansseja mm. valssin, tangon ja cha cha cha’n ja jiven perusaskelkuviota. Mukaan vaatteet, joissa on mukava liikkua, esimerkiksi t-paita ja verkkarit tai legginsit. Jalkaan voi halutessaan laittaa pehmeät sisätossut. Juomapullon voi myös ottaa mukaan tunnille. Ensimmäiselle tunnille pääsee tutustumaan ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa harrastusta.

Kenelle:  Yli 6-vuotiaille lapsille. Alkeistaso, vasta-alkajille tai hiljattain aloittaneille tanssijoille. Isommat lapset eli n. 13-18 -vuotiaat nuoret voivat osallistua halutessaan vaihtoehtoisesti aikuisten paritanssikurssille.

Milloin: Tiistaisin klo 17:00 – 17:45. Aloitus 5.9.2023 / 16.1.2024

Missä: Tampereella Nekalassa, Viinikankatu 45, 2. krs.

Valmentajat: Miina Jauhiainen ja Mikke Luttinen

Hinta: 140 € / syyskausi, mikä sisältää myös tanssiseuran jäsenmaksun.

Extra: Alkeisryhmään osallistuvat voivat tulla mukaan myös perjantaisin koko seuran yhteisiin harjoituksiin klo 18.00-19.15.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu lasten alkeisryhmään tämän sivun alareunassa. Ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä. Voit tiedustella myös aloittamista kesken kauden. Kysy lisää Minna Tanttu, p. 040 580 4942.

PARITANSSI MIX AIKUISILLE

Opi television tähtiohjelmasta tuttuja tansseja aikuisten paritanssin ryhmätunnilla! 

Tanssiliikunta on hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävä harrastus, se parantaa mm. kehonhallintaa, ryhtiä ja koordinaatiota. Onnistumisen kokemuksia ja haasteita riittää loputtomiin. Tunneilta saa hyvää mieltä, onnistumisen kokemuksia ja siellä kohtaa uusia tanssikavereita. Tanssiharrastuksen voi aloittaa missä iässä tahansa ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla.

Paritanssiryhmässä tutustutaan eri tanssilajeihin, harjoitellaan tanssiasentoa ja opitaan mm. valssin, tangon, cha cha cha’n ja jiven perusaskelkuviota.

Voit tulla ryhmään yksin, kaverin tai vaikkapa oman puolison kanssa. Ensimmäiselle tunnille pääsee tutustumaan ilmaiseksi ja päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa harrastusta. Mukaan vaatteet, joissa on mukava liikkua, esimerkiksi t-paita ja verkkarit tai legginsit. Jalkineiksi voi halutessaan laittaa pehmeät sisätossut tai muut sisäkengät. Juomapullon voi myös ottaa mukaan tunnille.

Kenelle: Aikuisille ja nuorille. Alkeistaso, vasta-alkajille tai hiljattain aloittaneille tanssijoille.

Milloin: Maanantaisin klo 19.30-20.30. Aloitus 4.9.2023 / 15.1.2024

Missä: Tampereella Nekalassa, Viinikankatu 45, 2. krs.

Valmentajat: Valmentajina vuorottelevat Minna Tanttu ja Markku Luttinen

Hinta: 190 € / syyskausi, mikä sisältää myös tanssiseuran jäsenmaksun.

Extra: Alkeisryhmään osallistuvat voivat tulla mukaan myös perjantaisin koko seuran yhteisiin harjoituksiin klo 18.00-19.15.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu aikuisten alkeisryhmään tämän sivun alareunassa. Ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä. Voit tiedustella myös aloittamista kesken kauden. Kysy lisää Minna Tanttu, p. 040 580 4942.

 

 

 
 
TANSSISALI NEKALASSA

Tanssiryhmät pidetään tanssisalillamme Tampereella Viinikankatu 45, 2. krs (Viinikankadun ja Mäntyhaantien risteyksessä). Pihassa on ilmainen parkkipaikka ja julkisilla pääsee myös hyvin tanssisalille. Nysse 14  pysäkki on aivan vieressä. Lempääläntien busseilla ja linjalla 10 pääsee myös lähelle.

Meillä on kaksi isoa ja valoisaa peilillistä tanssisalia. Salilla on lisäksi pukuhuoneet ja suihkut sekä aulatila. Aulassa voi odotella tunnin alkamista ja vaikkapa syödä eväitä ja lämmittää halutessaan ruokaa mikrossa. Kengät jätetään salin oven viereen niille varattuihin kenkätelineisiin.

 

 
 
 
 

ilmoittaudu alkeisryhmään

Ilmoittaudu mukaan alkeisryhmään. Valitse aikuisten tai lasten ryhmä ja täytä tanssijan (ja lapsen huoltajan) tiedot.

Ilmoittautuminen

Valitse ryhmä

4 + 11 =

Tanssiseura DanceLine Ry

Viinikankatu 45, 33800 Tampere

Tietosuojaseloste (pdf)

Seuraa meitä somessa